Dotcom Support Forums

To post in the forums you need to register and log in .

HomeHomeLicence MasterLicence MasterConfiguration &...Configuration &...Add application links causes errorAdd application links causes error
Previous
 
Next
New Post
15/11/2010 15:34
 

Hi Paul, we tried to add another application to the module (only have 1 existing one at present) and it logged the below. The module is licenced and it's been working fine:

ModuleId: 917
ModuleDefId: 262
FriendlyName:
ModuleControlSource: DesktopModules/Dotcom.LicenceMaster/ViewApplications.ascx
AssemblyVersion: 5.5.1
PortalID: 0
PortalName:
UserID: 1
UserName: host
ActiveTabID: 211
ActiveTabName: Licence Master
RawURL: /licencemaster/tabid/211/ctl/applications/mid/917/default.aspx
AbsoluteURL: /Default.aspx
AbsoluteURLReferrer:
UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12 GTB7.1
DefaultDataProvider: DotNetNuke.Data.SqlDataProvider, DotNetNuke.SqlDataProvider
ExceptionGUID: 304f0ab6-489d-4339-b673-85140e77d09a
InnerException: Invalid Licence
FileName:
FileLineNumber: 0
FileColumnNumber: 0
Method: .f.a
StackTrace:
Message: DotNetNuke.Services.Exceptions.ModuleLoadException: Invalid Licence ---> System.ApplicationException: Invalid Licence at f.a(String A_0) at Dotcom.Modules.LicenceMaster.ViewApplications.ModuleAction_Click(Object sender, ActionEventArgs e) --- End of inner exception stack trace ---

 
New Post
18/11/2010 21:53
 

Hi Dan,

From this error log, it looks as though Licence Master is saying that it's licence is invalid. Have you generated a licence for a client application, but installed it in Licence Master by mistake? The Licence Key field in the Licence Master settings page should contain the key you were issued by Dotcom.

If this is not the case, please can you list the steps needed to reproduce the problem, so I can understand the scenario better.


Dotcom Technical Support
 
New Post
19/11/2010 09:44
 

Hi Paul,

We've definitely used the correct licence key for Dotcom App as it's working happily in all areas and does not display any licence warning messages. We've added 1 application (standard Licence) and this works fine in terms of issuing and checking client app licences. We can also edit this application successfully.
When we attempt to add another application we get this error. The steps involved are:
1. From the main Licence manager module we click Manage Applications
2. We see the existing application and click on the “Add Application” link – this is when we see the error on screen in place of where the module should be, but shown twice.
Hope that helps.
Thanks
Dan
 
New Post
19/11/2010 09:56
 

Hi Dan,

Thanks for the extra information. This looks to me like a problem that was fixed in Licence Master v1.0.7. What version are you working with? Is it a "localhost" installation?

Please download the latest version of Licence Master (v1.0.10) from http://www.dotcomsoftwaresolutions.co... and let me know if that solves the problem.


Dotcom Technical Support
 
New Post
19/11/2010 10:11
 

Hi Paul,

We were on 1.0.9 and have just installed 1.0.10 but still get the error message.

Cheers
Dan

 
Previous
 
Next
HomeHomeLicence MasterLicence MasterConfiguration &...Configuration &...Add application links causes errorAdd application links causes error



 Search   Home